2022-01-13 07:51:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szerelmi életedben egyszerre lehet jelen a titok és a szenvedély

Napi horoszkóp január 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr fényszöget alkot a retrográd Uránusszal. Ez olyan szellemi inspirációt jelent, ami közelebb visz az igazsághoz. Lényegi meglátásaid lehetnek, amik a fejlődésedet szolgálják.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon jó tanácsot kaphatsz valakitől: jól teszed, ha megfogadod! Az illető, aki adja, nemcsak jóakaród, de mint kívülálló, sokkal tisztábban és elfogulatlanabbul látja a helyzetedet. A párkapcsolatod elmélyül, erősödik. Szinte elválaszthatatlanok vagytok.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyén utazik keresztül. Ez felerősíti az energiáidat, most igazán brillírozol, hódítasz, szórakoztatsz. Menj ma társaságba, emberek közé, és éld meg exhibicionizmusodat, mutasd meg magad a világnak!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma végre alkalmad adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság. Ismét kiderülhet: a haraghoz általában a meg nem értés vezet el. Ha a szíveteket kitárjátok, akkor minden másnak tűnik.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vitába keveredhetsz a munkahelyeden, aminek részben a makacsságod és minden áron való ellenállásod az oka. Nem kell minden csip-csup ügyből presztízskérdést csinálni. Akkor is győzhetsz, ha az nem látványos. Legyél taktikus!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr-Uránusz fényszöge olyan sugallatokat ad neked, amik igazi áttöréshez vezethetnek valamivel kapcsolatban. Megoldást találhatsz régóta húzódó problémáidra, és a bolygók megvilágítják az utat, amin járnod kell.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kissé türelmetlen, és még mindig nehezedre esik rendszerbe szedni a dolgaidat. A szétszórtságod ellenére is sokat elérhetsz, ezt pedig annak köszönheted, hogy jól palástolod lelkiállapotodat a mosolyoddal.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr-Uránusz fényszöge meglepő ötletekkel ajándékoz meg. Persze nem mind megvalósítható, de lesz köztük néhány zseniális elgondolás akár a munkával, akár a magánélettel kapcsolatban. Legyél magabiztos, higgy magadban, és valósítsd meg őket!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi életedben egyszerre lehet jelen a titok és a szenvedély. Habár ez a szenvedély szinte az egekbe repítő, a titkosság miatt idővel émelyítőnek fogod tartani. Csak addig merülj el benne, amíg valóban örömöt okoz.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagy szükséged lesz az agyafúrtságodra ismét. Te nagy játékos vagy, de ma emberedre akadhatsz. A küzdelem kétesélyes, de korántsem reménytelen. Törekedj a megegyezésre!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon örömteli napod lesz. Ennek oka lehet egészen kicsi is, ma valahogy mégis nyitottabb vagy a boldogságra, mint egyébként. Az is lehet, hogy rád mosolyog a szerencse, és egy nagyon kedvező hírt kapsz.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma learathatod az elismeréseket. Még azok is kénytelenek gratulálni neked, akiket eddig az ellenségeidként ismertél. A kedvességeddel, elfogulatlanságoddal ma teljesen le is veheted őket a lábaikról. Ellenségből szövetségest faraghatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: